office@casa-gheorg.ro

0758 223 004

CUI: RO18803762

SC CASA GHEORG COFE-PAT SRL

Localizare

Contactează-ne

Informații

0758 223 004

© Copyright CasaGheorg 2006 - 2022
Adresa ta de e-mail
Conținutul mesajului
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumim.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

realizat de robertdesign.ro

Despre noi

MENIU

COFETĂRIE

LIVRĂRI

DESPRE NOI

SALON EVENIMENTE

CATERING

Robert Design -  glob pamantesc miscator index
Meniu
     Compania noastră s-a înființat în anul 2006, în București. De-a lungul timpului, nu ne-am oprit din a ne îmbunătăți rețetele proprii, oferind clienților dulcele bine meritat.

     În anul 2013, ne-am hotărât să deschidem si restaurantul din comuna 1 Decembrie, cu loc de joacă pentru copii, ca mai apoi, în anul 2017, să inaugurăm complexul Casa Gheorg – cofetărie, patiserie, pizzerie, catering, restaurant, salon de evenimente și grădina de vară.Este locul perfect unde puteți servi un desert natural, un prânz copios sau o cină romantică!

     Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau instituțiilor publice.

     Produsele noastre sunt 100% naturale, din ingrediente atent selecționate de la furnizori recunoscuți internațional, întocmai pentru grija pe care o purtăm pentru clienții noștri.

     Adresa unde ne puteți găsi este: comuna 1 Decembrie, strada Giurgiului, nr. 143, județ Ilfov.Ionescu Andrei-ion

Totul foarte bun, proaspăt de cea mai bună calitate! Personal eu trec pe aici de două ori pe săptămână și sunt foarte mulțumit! Torturi excelente!!! Vă recomand "Profiterolul" și "Prăjitura Bună Rău"! Ps: toate preparatele sunt foarte bune!

Dana Lungu

Foarte frumoasă atmosfera, mediteraneană, cu piatră și perdele albe, totul e extrem de curat... iar mâncarea e foarte bună! Felicitări patronilor și mult succes în continuare!

Mada Belu

Produse foarte gustoase și personal super amabil  merită să faci drumul din București către 1 Decembrie pentru a te bucura de calitatea produselor oferite la Casa Gheorg!! Am cumpărat și mucenici moldovenești, însă nu au mai rezistat și pentru poza. Confirm însă ca au fost super aromati și moi, o minunăție!! Felicitări!!

 

Opinia clienților